Menu
quote

Onderwijs

Na jaren voor de klas te hebben gestaan, de een in het regulier en de ander in het speciaal onderwijs, hebben de oprichters van BTSW een warme band opgebouwd met het onderwijsveld in de regio’s waar ze zijn gevestigd in het land. Met een doordacht, praktisch en deskundig pakket aan instrumenten, adviezen en trainingen helpt BTSW wekelijks schoolbesturen, schoolteams en individuele leerkrachten uit zowel het basis- als het voortgezet onderwijs in hun eigen omgeving, in hun eigen taal en met hun eigen mogelijkheden op maat.
 
Dieren worden beoordeeld hetzelfde examen, terwijl ieder dier zijn eigen competenties heeft. De vis kan niet klimmen.
 
BTSW is dagelijks bezig met nieuwe ontwikkelingen voor de jeugdhulp en het onderwijs. Voor het onderwijs hebben we verschillende trainingen ontwikkeld ten behoeve van de kwaliteit en professionalisering in het onderwijs. Te noemen individuele coaching van de leerkracht, training omgaan met uitdagende klassen en de training 'De Excellente IB'er'.
 
Daarnaast hebben we binnen BTSW ons eigen dyslexie platform ontwikkeld waar onze behandelaren, kinderen in de praktijk met dyslexie en hun ouders dagelijks gebruik van maken in de dyslexiebehandeling.
quote

Education is not the learning of facts, but the training of the mind to think - Albert Einstein

Wij zijn aangesloten bij