Menu
quote

Over BTSW

BTSW staat voor Bureau Toegepaste Sociale Wetenschappen en is sinds 1990 actief binnen de psychologische hulpverlening, het bedrijfsleven en de topsportwereld. De BTSW Groep bestaat uit BTSW Nederland (psychologische hulpverlening aan volwassenen en kinderen), BTSW Consultancy B.V. (zakelijke dienstverlening), BTSW Opleidingen (Ultimate Life Coach Seminars) en BTSW Topsport & entertainment.

Het hoofdkantoor en tevens het opleidingsinstituut van BTSW is gevestigd in het Zeeuwse Burgh-Haamstede. Vanuit dit hoofdkantoor worden verschillende vestigingen aangestuurd in zuid en west Nederland. Vanuit deze vestigingen werken wij door heel Nederland met een groot team van universitair opgeleide (gz-)psychologen en intern opgeleide trainers en coaches. Daarbij begeleiden wij psychologen en orthopedagogen in opleiding bij het opbouwen van praktijkervaring. 

De directeuren en tevens oprichters van BTSW zijn GZ-psychologen Drs. Ellen Dreijer en Drs. Rini Stoutjesdijk. Met ruim 30 jaar ervaring in het (speciaal)onderwijs, de psychologische hulpverlening en in de zakelijke dienstverlening hebben zij samen een uniek concept ontwikkeld met een eigen missie en visie:

BTSW streeft naar persoonlijk, warm en doelgericht contact. Hierbinnen reiken wij mensen en organisaties handvatten en strategieën aan om onmiddellijk en consequent actie te kunnen ondernemen om hun welzijn en effectiviteit significant te verbeteren. Mensen bezitten een ongekende schat aan mogelijkheden en kunnen vaak meer te bereiken, dan ze denken te kúnnen bereiken. BTSW helpt bedrijven, organisaties en particulieren zich hiervan bewust te worden en deze vervolgens in te zetten. Hiertoe hebben wij geen standaard aanbod maar werken wij flexibel met trajecten op maat. Dit stelt ons in staat om direct op de situatie in te spelen en te doen wat op dat moment nodig is. Zo streven we ernaar om elke dag weer het verschil te maken.

Dankzij onze contacten met universiteiten, aandacht voor de nieuwste ontwikkelingen binnen wetenschappelijk onderzoek en het werkveld blijven wij ons ontwikkelen. BTSW staat niet stil. Nieuwe kennis wordt direct geïntegreerd in onze werkwijze, zodat we altijd de beste handvatten voor u in huis hebben.

Daarbij beslaat onze hulp- en dienstverlening een breed palet aan leefgebieden, waardoor we onze kennis en kunde op verschillende terreinen voor u kunnen inzetten. Het brede netwerk dat wij in de zorg, het bedrijfsleven, de sport en entertainmentindustrie hebben opgebouwd is daarbij onze kracht. 

quote

Mensen bezitten een ongekende schat aan mogelijkheden en kunnen vaak meer bereiken, dan ze denken te kunnen bereiken.

Wij zijn aangesloten bij