Uw cliënt verwijzen voor professionele hulpverlening

Geachte huisarts,

 

Veel dank voor het feit dat u ons overweegt als hulpverlener voor uw patiënt. In onderstaand overzicht leest u wat BTSW uw patiënt kan bieden en hoe u contact met ons legt. Een korte introductie is uiteraard vanzelfsprekend.

Als landelijke organisatie richt BTSW zich inmiddels al 31 jaar op psychologische hulpverlening (BGGZ) bij jeugdigen én volwassenen. Mensen kunnen bij ons terecht met onder andere problemen als stemmingsklachten, angstklachten, traumaklachten etc. Ouders en jeugdigen helpen wij bij opvoedvraagstukken, leer- en gedragsproblemen.

 

BTSW werkt met relatief korte wachtlijsten

Bij BTSW zijn we van mening dat de meeste psychische klachten binnen korte tijd kunnen worden verbeterd. We werken met generalistische en kortdurende behandelmodel: het KOP-model van Rijnders. Bij het KOP-model wordt er gekeken naar persoonsgerichte zorg op maat. Daarmee ontzorgen wij de huisarts en passen we ons aan naar de ‘kleur’ van uw praktijk. Ook staan wij open voor het geven van consultatie aan collega’s, huisartsen en de POH-GGZ ten aanzien van onze specifieke expertise.

Met een team van (GZ-)psychologen en orthopedagogen biedt BTSW zowel diagnostisch onderzoek als aansluitend behandeling. BTSW onderhoudt aldus de volgende werkzaamheden: 

  • Diagnostiek 
  • Behandeling 
  • Begeleiding 

Wij lichten ons dienstenaanbod graag verder toe in een gesprek, verder kunt u ook onze website raadplegen. Klik hier voor ons aanbod voor volwassenen of hier voor ons aanbod voor kinderen. U kunt ons bereiken op 0113-250470 of via mail op adres m.verkerke@btsw.nl.

Wij horen graag van u!

Met vriendelijke groet,

Team BTSW