Menu
quote

Groep - Ultimate Life Coach Program

Veel mensen weten wel wat ze moeten doen, maar doen niet wat ze weten. Onze GZ-psychologen helpen u om in actie te komen en uw leven naar een nog hoger plan te tillen. Ze zorgen voor u, hebben zich jarenlang gericht op hun specifieke ervaringsgebied, ze helpen u te doen wat u weet maar wellicht nog niet deed. En hoewel ze soms niets nieuws vertellen, helpen ze u herinneren aan wat echt belangrijk is. Verder laten ze u de kenmerken zien van blijvende verandering.

BTSW heeft de afgelopen jaren succesvolle mensen bestudeerd. Ze blijken warme, hartstochtelijke mensen te zijn die hun specifieke successtrategieën en hun visie willen en kunnen delen dankzij hun communicatief meesterschap. Hun kunst om mensen in een alles overwinnende stemming te brengen en ze snel en direct tot steeds betere en meer aansprekende prestaties aan te zetten, blijkt het handelsmerk te zijn van de zeer succesvolle coaches die wij de afgelopen jaren bezocht en onderzocht hebben.

Groep "Ultimate Life Coach Program" is een zeer geschikt programma voor mensen met persoonlijke dilemma’s en uitdagingen,  die behoefte hebben aan psycho-educatie, nieuwe strategieën, vaardigheden en instrumenten. In een ééndaags programma, gehouden in diverse inspirerende omgevingen, bieden wij u de gelegenheid om samen met een deskundige GZ-psycholoog te werken aan een persoonlijk plan voor verhoging van de kwaliteit in uw persoonlijk en zakelijk leven. Samen verkennen wij de sleutels tot groei en ontplooiing.

Dit programma bestaat uit zes verschillende modules van elk één dag en wordt verzorgd op onze vestiging in Burgh-Haamstede. De groep bestaat uit een gemêleerd gezelschap met ieder zijn of haar eigen uitdaging en/of problematiek.

Wanneer u een psychologisch zorgtraject volgt binnen BTSW, valt de groepsbehandeling binnen de vergoedde zorg bij uw zorgverzekeraar.

In het onderstaand overzicht ziet u de verschillende events binnen BTSW. 
Om u aan te melden, kunt u mailen naar administratie@btsw.nl

Wij zijn aangesloten bij