Menu
quote

Individuele coaching

BTSW  biedt coaching op maat die wordt ingezet om de persoonlijke effectiviteit en het welzijn van mensen binnen een zo kort mogelijke tijdspanne optimaal te verbeteren. U zult gaan samenwerken met een professionele coach van BTSW die past bij uw individuele behoeften om uw kennis en vaardigheden te versterken en uw persoonlijke doelen te bereiken. Wij nemen de verantwoordelijkheid zeer serieus en we zullen hiervoor alles aanreiken wat nodig is.

BTSW biedt drie soorten coaching:

 • Personal Coaching
 • Management Development Coaching
 • Executive Coaching
quote

Personal Coaching

Het BTSW Personal Coaching programma is ontworpen om u de kennis, handvatten en focus te geven welke u of uw werknemer nodig heeft om de doelen te bereiken in de meest belangrijke gebieden van uw leven. Zoals een persoonlijke fitness trainer helpt om het lichaam optimale prestaties te laten leveren, zo biedt uw persoonlijke coach bij BTSW de mentale ondersteuning om de resultaten te bereiken die u wilt en verdient op gebied van persoonlijke effectiviteit, gezondheid, werk, financiën, emoties, relaties en tijd. In een intakegesprek kunt u kennismaken met een van onze coaches en worden uw wensen en doelen besproken. Naar aanleiding van dit gesprek stemt uw coach met u af hoe het traject er inhoudelijk uit zal zien.

quote

Kennis, handvatten en focus om uw persoonlijke doelen te bereiken

quote

Management Development Coaching

Op alle niveaus in organisaties is er behoefte aan coaching. Steeds vaker wordt er externe coaching ingezet bij managers, want juist zij krijgen zelden voldoende feedback en begeleiding. Vanuit ruime kennis van de psyche van de mens en jarenlange ervaring binnen het bedrijfsleven, richt BTSW zich op het management van bedrijven en biedt ondersteuning voor een nieuw type leidinggevende:

Wilt uw manager zich o.a. ontwikkelen op gebied van:

 • Kennis en kunde m.b.t. managementstijlen en organisatieprocessen?
 • Effectieve, professionele communicatie?
 • Gedrag en gewoonten van jezelf en anderen positief beïnvloeden?
 • Coachen van individuen en groepen?
 • Denkstijlen en besluitvorming?
 • Stemmingsregulatie/ stemmingsmanagement?
 • Persoonlijke effectiviteit en welzijn?
 • Uw doelen, waarden en overtuigingen in lijn brengen met uw eigen missie?

Een Management Development (MD) traject bij BTSW richt zich op ontwikkeling binnen de relevante management disciplines om leidinggevenden optimaal te laten functioneren in hun huidige en/of toekomstige rol. Wij bieden trajecten op maat, aangepast aan uw specifieke wensen en mogelijkheden.

Werkwijze:

1. Aanmelding

2. Oriënterend gesprek met de opdrachtgever

Wij vinden het belangrijk om vooraf uw organisatie goed te leren kennen. Middels telefonisch contact of een persoonlijke afspraak bouwen wij een duidelijk beeld van de functiecontext en de ontwikkeldoelstellingen.

3. Kennismaking

In een intakegesprek maakt uw leidinggevende kennis met een van onze coaches en worden de persoonlijke wensen en doelen besproken.

4. Assessment

Na een kennismakingsgesprek wordt een ontwikkelassessment afgenomen om het huidige functioneren in kaart brengen. Wij geloven in een goede analyse om de ontwikkelpunten scherp in beeld te krijgen, waardoor begeleiding gerichter ingezet kan worden. Kijk hier voor meer informatie over assessments.

5. MD Traject

Het coachingstraject bestaat normaliter uit vier tweedaagse cursusblokken (seminars), waarbij u uit ons programma vier modules kunt kiezen die uw werknemer aanspreken en aansluiten bij de persoonlijke doelen. Uiteraard kunnen wij u hierin uitgebreid adviseren. Naast deze seminars vinden er individuele werksessies plaats met één van onze professionele coaches voor verdieping en toespitsing op de eigen situatie. Dit programma wordt aangevuld met opdrachten en literatuurstudie.

Een overzicht van alle modules binnen ons cursusprogramma:

 • Effectief Communiceren
 • Denkstijlen
 • Relaties
 • Gezondheid
 • Angst en Familieopstellingen
 • Succesvol Coachen en Teamontwikkeling
 • Financiële groei
 • Talentontwikkeling

Kijk voor meer informatie over de verschillende modules onder het kopje ‘Zakelijke Dienstverlening > Ultimate Busness coach program'

6. Terugkoppeling naar de opdrachtgever

Aan het eind van het traject wordt geëvalueerd. U als werkgever wordt hierin uiteraard nauw betrokken. Naar wens kunnen tevens tussentijdse evaluatiemomenten worden ingepland. Samen zorgen we voor optimale afstemming tussen onze begeleiding en de praktijk op de werkvloer.

quote

Een psychologische geschoolde teambuilder met een communicatief vermogen om mensen met een gevoel van zekerheid te verbinden in gezamenlijke doelen.

quote

Executive Coaching

Voor complexe managementfuncties biedt BTSW Executive Coaching aan. Deze coaching wordt uitgevoerd door zeer ervaren coaches met ruime ervaring op het gebied van "zware managementposities". Er wordt gericht op het aanleren van de gewoontes, houdingen en ‘special language’ die nodig zijn om het spel binnen de boardroom te leren kennen en te leren spelen. Middels een literatuurstudie, cursorische sessies, trainingssessies met veel concrete casuïstiek worden meer repertoires aangereikt om u op uw te gemak voelen in diverse managementrollen. U leert om bij weerstand, tegenwind en lastige omstandigheden met het behoud van sociale relaties een goede dialoog te voeren. U ontwikkelt een uitgebreid luisterend oor en leert op een hoger abstractieniveau te begrijpen wat er echt toe doet. De juiste verbindingen worden aangelegd voor het hanteren van effectieve denkstijlen, forecasting, visieontwikkeling, het definiëren van strategie, beleidsbepaling en beslissingsprocessen. Daarnaast worden externe executive boardmembers uit diverse sectoren uitgenodigd, die zeer ervaren zijn in de boardroom en bekwaam binnen de overige relevante disciplines. Zij brengen de nodige kennis en knowhow over en fungeren tevens als sparringpartner.

quote

U zult met uw coach een partnership aangaan dat uw leven zal veranderen

Wij zijn aangesloten bij