Menu
quote

Zakelijke dienstverlening

Al meer dan 30 jaar is Bureau Toegepaste Sociale Wetenschappen (BTSW) actief binnen het bedrijfsleven. BTSW is sinds jaar en dag een onderscheidend bedrijf op het gebied van Psychologie en Veiligheid. Vooral grote energiebedrijven, aannemers en de kerncentrale site en weten BTSW Safersense te vinden voor preventieve trainingen en advies om het veiligheidsbewustzijn te vergroten bij medewerkers en leidinggevenden en bij incidenten en ongevallen de menselijke factor te onderzoeken.

Ook staat BTSW Consultancy bedrijven bij bij de selectie van geschikte leidinggevenden op sleutelposities. Daartoe voert ze professionele assessments uit met een team van psychologen en sr. consultants en stellen profielen en adviezen op voor hun introductie en verdere ontwikkeling.

Tot slot wordt BTSW Consultancy vaak betrokken in Managementteam samenstelling, -ontwikkeling en -effectiviteit. Met haar jarenlange ervaring op het gebied van prestatieleer en teamvorming, is BTSW Consultancy de juiste partner voor ambitieuze bedrijven die in leidinggevenden warme, positieve en resultaatgerichte mensen zien die de ultieme verbinding weten te maken met medewerkers en klanten en die hoop, perspectief en mogelijkheden altijd voorop hebben staan in hun keuzes en communicatie.

Voor alle zakelijke contacten en vragen kunt u contact opnemen met onze Senior Consultant Gerard Rietveld 0633616021 of mail naar g.rietveld@btsw.nl

 

 

 

Wij zijn aangesloten bij