Menu

Ingang nieuw contract Jeugdhulp Zeeland per 1 mei 2020

Ingang nieuw contract Jeugdhulp Zeeland per 1 mei 2020

Verheugd zijn we met de ingang van het nieuwe contract Jeugdhulp Zeeland per 1 mei. Na een intensieve en langdurige aanbestedingsprocedure door de inkooporganisatie die alle gemeenten en regio's vertegenwoordigen zijn we gegund op verschillende vormen van jeugdhulp. Denk hierbij o.a. aan individuele en groepsbehandeling, diagnostiek, begeleiding en casusregie.

Een voorwaarde voor deze aanbesteding was het vormen van een samenwerking met verschillende partners in Zeeland. We hebben zorgvuldig onze partners gekozen in verschillende regio's, niveau's en hulpaanbod, met als doel effectieve laagdrempelige hulp dichtbij huis. We hebben ons zeer toepasselijk Zeeuws: "ZiLT" genoemd. Zeeuwse innovatie voor Leven & Toekomst. De wens is door dit samenwerkingsverband de jeugdhulp in Zeeland naar een hoger niveau te tillen en kansen die er liggen te pakken.

Binnenkort zal er meer informatie volgen betreffende ons samenwerkingsverband, ondersteund met een professionele website. Als u meer wilt weten over het aanbod voor de jeugdhulp in Zeeland kunt u ook alvast op www.inkoopjeugdhulpzeeland.nl kijken.

 

Link gekopieerd!

Wij zijn aangesloten bij