Menu

Kerstseminar 22 december 2016

Kerstseminar 22 december 2016

Ook dit jaar verzorgt BTSW weer het traditionele Kerstseminar voor mensen die wel een steuntje of zetje in de rug kunnen gebruiken. Echter, het wordt een groter liefdadigheidsevenement dan ooit....Burgh verandert dan in een Kerst Winterwonderland met tenten, live muziek, sneeuw en heel veel warmte en licht. 

Op 22 december aanstaande te Burgh-Haamstede staat ons gehele team klaar om met ontzettend veel liefde en passie mensen bij te staan die er misschien al te lang alleen voor staan; die misschien net iets te veel tegenwind kregen; die misschien te veel verlies leden in het afgelopen jaar; of die om psychische, lichamelijke en/of emotionele redenen niet het geluk vonden dat ze verdienden en die zich geen betaalde hulp konden veroorloven. Daartoe hebben we de leidinggevenden van de Voedselbank, van Slachtofferhulp, van het Zeeuws Centrum voor Alcohol en Drugs en van het Leger des Heils al elk meerdere Giftcards uitgereikt voor mensen die zij zullen afvaardigen.

Kent u iemand die een inspirerende en life-changing BTSW-dag nodig heeft en die dat niet zelf kan betalen of zichzelf dat niet zou gunnen, geef die persoon dan snel op via kerstseminar@btsw.nl en geef hem of haar daarmee een fantastisch en onvergetelijk Kerstcadeau! Vergeet in de aanmelding niet je motivatie en contactgegevens te vermelden, zodat wij een persoonlijke uitnodiging kunnen sturen.

Link gekopieerd!

Wij zijn aangesloten bij