Menu

Maatregelen in verband met Coronavirus

Maatregelen in verband met Coronavirus

Het kabinet heeft in samenspraak met RIVM in de afgelopen week verscherpte Corona-maatregelen afgekondigd die landelijk gelden.
Net als in de rest van Nederland volgt BTSW de adviezen van het RIVM op om verspreiding van het coronavirus zo goed mogelijk te voorkomen. Er is al een aantal maatregelen getroffen, maar wij zien ons genoodzaakt om alle client-afspraken en huisbezoeken om te zetten in een telefonische afspraak. Deze telefonische afspraken gebeuren via beeldbellen of een regulier telefoongesprek. Bent u zelf een client van BTSW of wordt uw kind momenteel onderzocht bij BTSW of heeft u een kind in behandeling bij BTSW? Op het moment dat u een afspraak heeft, wordt u gebeld door uw behandelaar op het telefoonnummer wat bij ons geregistreerd staat. Samen met uw behandelaar worden er afspraken gemaakt over uw behandeling en wat daarvoor noodzakelijk is.

Wij realiseren ons dat dit van alle betrokken partijen veel vraagt. Wij zullen er zoveel mogelijk aan doen om de zorg zo goed mogelijk te laten verlopen. Mochten er nog vragen zijn dan kunt u deze stellen aan uw behandelaar.

Link gekopieerd!

Wij zijn aangesloten bij