Menu

Nieuwe vestiging in Den Haag

Nieuwe vestiging in Den Haag

Vanaf April heeft BTSW er een nieuwe vestiging bij; Vestiging Den Haag Statenkwartier! Dit prachtig kantoor ligt aan de President Kennedylaan en daardoor vlak bij de winkelstraat Frederik Hendriklaan (‘De Fred’), met bovendien het strand van Scheveningen om de hoek. Met deze nieuwe vestiging heeft BTSW in totaal negen vestigingen verspreid over Nederland. Onder Vestiging Den Haag vallen tien gemeentes: Delft, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Voorschoten, Wassenaar, Westland en Zoetermeer. De locatie is makkelijk te bereiken met de auto door gebruik te maken van de nabijgelegen A12/ Utrechtse baan. Daarnaast stopt er een tram voor de deur met directe lijn naar Den Haag Centraal station.

Bij BTSW zijn wij trots op ons brede palet aan vaardigheden, onze persoonlijke aanpak en ons vermogen om snelle hulp te bieden. Wij gaan deze kwaliteiten doorzetten in onze nieuwe vestiging door een warme en huiselijke sfeer te creëren zodat cliënten zich snel op hun gemak voelen. Een professioneel team van (GZ-)psychologen, orthopedagogen en life-coaches staan hier voor u klaar. Met onze missie “We significantly improve the quality of life in every field leading towards more pleasure, freedom and productivity” bieden we vakkundige en laagdrempelige zorg aan zowel jeugd als volwassenen. BTSW werkt zonder wachtlijsten; na aanmelding plannen we meteen een kennismaking. 

 

Hoewel de President Kennedylaan een nieuwe vestiging is, is dit niet de eerste keer dat BTSW een kantoor heeft in Den Haag. BTSW ziet deze vestiging dan ook als een terugkeer naar bekend gebied. Wij kijken er naar uit om ons contact met de stad en haar inwoners te vernieuwen!

 

Link gekopieerd!

Wij zijn aangesloten bij