Menu
quote

NLP Sports Practitioner

 

Iedereen realiseert zich vandaag de dag dat het niet volstaat om als sporter, trainer of coach trainingstechnisch (en tactisch) goed onderlegd te zijn. Om werkelijk succesvol te zijn in de sport moet je goed met mensen om kunnen gaan, een geweldig communicator zijn en heel goed weten waar, wanneer en hoe kennis uit de (sport)psychologie in te zetten om resultaten te creëren.

Neuro Linguïstsich Programmeren (NLP) is een communicatie- en veranderingsmethodiek. Het houdt zich bezig met de onbewuste processen die ten grondslag liggen aan onze communicatie. De grondleggers van het NLP hebben jarenlang mensen bestudeerd die opvallend functionele eigenschappen hebben. Vanuit deze studie zijn modellen en strategieën ontstaan die overdraagbaar zijn.

Onze NLP SPORT opleiding biedt deze mogelijkheden aan een ieder die, op welk level dan ook, betrokken is bij de sport. Kortom, voor iedereen die gepassioneerd is om het eigen functioneren en dat van aan hem toevertrouwde sporters te verbeteren.

Omdat mensen niet de tijd hebben om jarenlang te studeren, is deze opleiding een versnelde manier om de essentiële kennis en vaardigheden te verkrijgen om effectief te werken en het beste uit jezelf en anderen te halen.

Doelgroep

De opleiding is bedoeld voor professionele- en amateursporters die meer willen weten van mentale skills en de geestelijke ontwikkeling.

Ook voor iedereen die is betrokken bij sport- coaching en/of persoonlijke coaching, levert de NLP SPORT bruikbare inzichten en vaardigheden op. Zowel voor de topcoach als de beginnende coach is er voldoende te leren. Het programma sluit ook aan bij de professie van personal trainers en sportfysiotherapeuten.

Inhoud

Deelnemers maken kennis met de basisprincipes van NLP. Men leert praktische technieken om te groeien als mens én als professional. Op basis van de strategieën van de meest succesvolle sporters en sportcoaches ter wereld, krijgen de deelnemers de kans om een doeltreffende mindset te programmeren. Effectieve communicatie, stressmanagement en de omgang met tegenslag zijn o.a. thema’s die binnen de NLP SPORT opleiding aan bod komen.

Wij zijn aangesloten bij