Menu

Topposities in de media

Topposities in de media

29 februari werd het boek Topposities door de auteurs gepresenteerd op de Herdgang bij PSV. We kijken terug op een geslaagde middag. Na een korte introductie van Hans van Breukelen gaf President van PSV Toon Gerbrands daarna een mooie aftrap. Ook sporters zoals onder andere Jasper Cilessen, Pierre van Hooijdonk, Ruud van Nistelrooij, Ronald Waterreus en Michel Mulder en Kelvin Hilgeholt, zakenpartners uit ons netwerk en team BTSW waren er bij om dit succes samen te vieren. Dit alles gebeurde in een feestelijke omlijsting met een topband onder leiding van Danny de Louw met zijn Spotlight Piano's.

 

Na een geslaagde boeklancering, wordt Topposities met enthousiasme ontvangen in de voetbalwereld, de zakenwereld en de media. BNR nieuwsradio, het radiosportprogramma Langs de Lijn op radio 1, PSV TV en de Telegraaf besteedden er al verschillende items aan. Inmiddels is ook de interesse van Humberto Tan gewekt. Aanstaande vrijdag is Hans van Breukelen bij hem te gast in RTL Late Night om ons gedachtegoed over talentontwikkeling en teamsucces te presenteren. Kijken dus! RTL Late Night, a.s. vrijdag 25 maart, 22:30 uur, RTL4.

 

Hans van Breukelen, Rini Stoutjesdijk en Benno Diederiks hebben samen met schrijver Joachim Duindam ruim anderhalf jaar aan  het boek Topposities gewerkt. Sinds begin februari ligt Topposities in de boekwinkels en is het verkrijgbaar via internet.

Link gekopieerd!

Wij zijn aangesloten bij