Ultimate business coach program - Module Financiën

De meeste mensen maken een denkfout met wat geld vertegenwoordigt. Geld is de verpakking van een ervaring. Als je je hele leven streeft naar het verzamelen van die verpakkingen maar ze nooit uitpakt, heb je niks aan geld en leid je een arm leven. Geld is een instrument om de vrijheid die iemand kan hebben ongelofelijk te benutten. Echte rijkdom zit niet in de muntjes, het papier, of banksaldo’s, maar in groeien, ontwikkelen en het bouwen van een hogere toegevoegde waarde. Een hogere toegevoegde waarde blijkt doorgaans beter betaald te worden. De meeste mensen lossen geldproblemen op door meer uren te gaan maken en telkens hetzelfde te doen, maar dat brengt negatieve gevolgen met zich mee zoals overbelasting, burn-out, relationele problemen thuis, verwaarlozing van kinderen en uitputting. Echter, de waarde toevoeging zit niet in maken van meer uren, maar in de creativiteit, variëteit, diversiteit, teamontwikkeling en het ‘out of the box’ denken.

 

Wij hebben ervaring dat miljardairs geen arme mensen zijn met meer geld, maar mensen zijn die anders denken, anders communiceren en een andere relatie hebben met geld. Ze hebben het vermogen om hun korte termijn behoefte uit te stellen en om de waarde van het kleingeld te ervaren. Mensen zouden zich dus meer moeten richten op het verhogen van de eigen waarden in plaats van het streven naar de purchase van money. Geld is een bindmiddel, een vermenigvuldigheidsissue.


Programma

In dit seminar maken we kennis met de basislessen van The Richest Man of Babylon. We onderzoeken en modelleren de 50 rijkste mensen ter wereld en checken welke beliefsystems en strategieën ze hebben toegepast om in een zo kort mogelijke tijd zo veel mogelijk geld te verdienen. Daarnaast staan we stil bij arme mensen die geen geld nodig hebben en wat ze doen om zich heel rijk te voelen.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief lunch, diner en overnachting.

{foreach training_date} {/foreach}
Datum Opleiding Inschrijven
{training_date_date} {training_date_training} Inschrijven