Ultimate business coach program - Module Succesvol Coachen & Teamontwikkeling

In het uitblijven van succes doen coaches er goed aan om in de spiegel te kijken en zich af te vragen wat vandaag de dag het verschil maakt dat je iemand kunt raken, inspireren, bewegen, veranderen en optimaal laat profiteren van zijn lerend vermogen. De vraag die coaches zichzelf moeten stellen is: Hoe krijg ik het lerend vermogen geactiveerd?

Bij succesvol coachen gaat het om het aanreiken van instrumenten om zelf verantwoordelijkheid te nemen, zelfinzicht te krijgen en de regie te houden. Coaches moeten ervoor zorgen dat coachees zelf de verantwoordelijkheid nemen voor hun prestaties en functioneren en dat ze de regie nemen over hun eigen gevoelens die onder invloed van allerlei prikkels en triggers alle kanten kunnen opgaan. Een kritische, eerlijke, ethische en zuivere evaluatie is daarbij nodig om vervolgens verbetering te bewerkstelligen,

Het gaat om het installeren van een positieve mindset en een controlekamer die iemands doelstellingen en positieve emoties en gedrag hand in hand (on)bewust laat bewegen om optimale prestaties te creëren op elk veld.

Programma workshop

Belangrijke boodschap tijdens deze workshop is: er wordt te veel veralgemeniseerd. Elk individu is anders. Start met individualiseren. Hiervoor wordt de nodige kennis en handvatten aangereikt.  Uniek aan deze workshop is dat je de taal van een ander leert vinden en spreken en gaat kijken waar de match ligt.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief lunch, diner en overnachting.

{foreach training_date} {/foreach}
Datum Opleiding Inschrijven
{training_date_date} {training_date_training} Inschrijven